2009. október 31., szombat

Két éves!!!

Kedves kicsi Dorcoskánk két éves lett! Már hetek óta készülünk rá, most mégis fura érzés, hogy a kis manócska már nem is olyan kicsi.
29-én újabb tortát kapott és sok-sok ajándékot persze. Az ajándékok özöne már annyira megszokottá vált számára, hogy bárki jön is hozzánk, Dorka első dolga a táskájában kutatni....ez emlékeztet fiatalkori önmagamra, amikoris apukám csak akkor kapta meg a pusziadagját tőlem, miután előrukkolt az ajándékommal. ( Mivel távol dolgozott, két hetente hétvégén járt haza munkából)
Viszont az elősző szülinappal ellentétben most már tényleg értékeli is az új játékokat, sőt a ruhákat is, mindent magára húz, mint egy kis primadonna.
Kommunikációs készsége is nagyot fejlődött, már egész hosszú monológokat produkál, íme egy-két példa:

*Az egyik képen csak egy hal farka lóg ki a vízből, mellette egy pingvin. Dorka: - Pingvin, nem szabad szétszakítani a halacskát! tedd vissza pingvin! Sétálni szabad. Nem elröpülni. Körbe-körbe sétálni!

*Később ugyanarról a képről:
-Pingin úszik a vízben. Megkérdezi a másik pingvinet. Mit csinálsz pingvin? Egyedül pancsizol? Nem szabad egyedül pancsizni! Fogd meg a kezedet! Ki tudjon jönni.

:))))

1 megjegyzés:

  1. Boldog Boldog Születésnapot, legyen még sok ilyen szép napod!!!!

    VálaszTörlés