2009. november 23., hétfő

Féltékenység és új szoba

Nem nagyon írtam mostanában, mert eléggé összejöttek a dolgok. Először is, amikor a kicsi lányunk nem éppen kisangyal, akkor inkább nem blogolok, hogy ne ezek a rossz emlékek maradjan meg. Másrészt Dávid szobácskájával voltunk elfoglalva, az eredményről hozok majd képet. Hétvégén megvolt a festés, szőnyegpadlózás, bútorösszeszerelés, pakolás, takarítás. Elfáradtunk, de megérte. Olyan jó érzés, hogy már neki is megvan a kis kuckója.

Dorka hangulata hullámzó. Vannak jobb napjai, de ez most a ritkább. Iszonyúan előjött rajta a testvérféltékenység, pedig nem is erőltetjük itthon a témát, nem kötelező simogatnia a pocakomat, vagy bármit feladnia Dávid miatt. Egyedül annyi változott, hogy nem ülhet a hasamra. De hát Ő olyan kis érzékeny, és most már úgy látom, hogy pontosan tudja, mi fog történni. Amióta ez tudatosult benne, csíp, harap és hisztizik ezerrel. A testvérét is ki akarja dobni néhanapján....Mi lesz itt később?

A megoldásom annyi, hogy még több figyelmet kap, 24 órás gyerekből 25 órás lett, legalább ezt a maradék 2,5 hónapot még kettesben töltjük játékkal és nevetéssel. Aztán szegényre rossz világ jön, nagyon féltem. De hátha ő is önállóbb lesz egy picit attól, hogy nem tudunk vele állandóan foglalkozni.

1 megjegyzés:

  1. Kíváncsi vagyok a pici szobájára, biztos gyönyörűséges.
    Dorka pontosan tudja mi lesz. Ezen túl kell esni, nem könnyű, de neki se. Lehet mire Dávid megszületik túl lesz rajta. Nálunk akkor jött ki, mikor hazahoztuk Milánt. De elmúlt!!!!! Kitartás!

    VálaszTörlés