2010. január 5., kedd

Karácsony és újév

A karácsonyunk kicsit rohanósra sikeredett, de élményteli volt. A 24-ét, mint tavaly is, itthon töltöttük hármasban, igazi kis családi nap volt, békében, boldogságban. Minden időben elkészült, mindenkinek tetszettek az ajándékok és még csak nem is éreztem azt a nap végén, hogy mindjárt kipurcanok.:)

Dorkánk mondjuk pont aznapra éhségsztrájkot hirdetett, de már rutinosak vagyunk, tudtuk, hogy a vacsi azért biztos lecsúszik majd, így is lett. Másnaptól visszaállt a rend. Ajándékbontás ügyben, azt hiszem előre tisztázni kellett volna a szabályokat....a tündérem ugyanis rárontott az ajándékokra, és anélkül, hogy megnézte volna, melyikben mi van, bontotta egyiket a másik után. Mi meg csak kapkodtuk a fejünket és fényképeztünk. Végülis örülni ráértünk utána is.:)
De mire a végére értünk az összes ajándékozásnak a nagy családdal, a kisember ügyesen megtanulta, hogy szépen odavigye az ajándékot az illetékesnek, és csak akkor bontsa ki, ha arra megkérik. Persze mindenki megkérte.:)
Azóta is imád csomagolni, naponta rengeteg játékot kapok szalvétába csomagolva azzal a címszóval, hogy a télapó hozta. Megzabálom!

Két éjszakát töltöttünk Léván, kettőt Pesten, kettőt Egerben, aztán egyet a barátainknál. A végére már nagyon elfáradtunk, pedig mindenhol jó dolgunk volt. De azért csak itthon a legkényelmesebb.

Soliékhoz Szilveszterezni mentünk, ami jól is sikerült, de Dorka olyat csinált, amit eddig soha, köztünk aludt! Reggel 5,45-kor megébredt és kikéredzkedett az utazóágyból. Meg is rémültem, hogy 3 óra alvással kell végigcsinálni a napot, de végül visszaaludt, és olyan édesen simult hozzánk (felváltva) hogy a kényelmetlenség ellenére nagyon jó érzés volt.

És akkor jöjjenek a képek:

Hát ez hogy került ide?
Az első dolgom volt leenni egy szaloncukrot:Rárontok az ajándékokra:Jól érzem magam a nagyival és Boni cicával:


                                               
                                           Főzni tanulok a nagyszülőktől :


1 megjegyzés:

  1. Pörögtetek rendesen... :-)
    Nagyén szép volt az ünnepetek! Szupik a képek!

    VálaszTörlés