2010. február 24., szerda

Napirend?

Ma abban a kivételes megtiszteltetésben volt részem, hogy újra én vihettem Dorkát angolra. Ami azt jelenti, hogy apa egyedül pesztrálta a kismanót kerek egy órán át. Mindneki túlélte a kalandot.:) Mi kikapcsolódtunk a kicsi lánnyal, a fiúk pedig itthon ringatták egymást, legalábbis a nagy a kicsit.

Azt nem mondhatnám, hogy kialakult napirendünk van, próbálunk Dorkáéhoz alkalmazkodni, de legalább az éjszakák jók. Ami azt jelenti, hogy Dávid 7 és 10 között elalszik valamikor, attól függően, hogy hogy alakul a délutáni alvása, ilyenkor beteszem a kiságyába, majd az első ébredéskor magam mellé veszem, és így alszunk hármasban a nagy ágyban egész éjjel. Hogy hányszor kel fel enni, nem is nagyon tudom, mindig belealszom az etetésbe, egyszerűen nem bírok ébren maradni. Egy-egy gyors peluscsere belefér, de utána durmolunk tovább mindketten. Így viszonylag kipihenten ébredek reggel. Heti egyszer pedig én is alszom délután a gyerekekkel, ez elég energiát ad, hogy vígan tegyem a dolgom tovább.
Napközben egy fix programunk van Dáviddal, és az a fürdés. Eddig mindig úgy alakult, hogy 6 és 7 között ébren volt, így a kis legyény megpancsizik még Dorka előtt. Sétálni és vásárolni is voltunk már négyesben, ezeket rendre végigalussza, ő is szereti, ha rázzák a popóját, mint anno a nővére.

2 megjegyzés:

  1. Pár napja láttam apát, Dorkával vásároltak...:-)
    Örülök hogy jól vagytok!
    A napirend meg majd kialakul, azzal még ne törődj.Az nagyon jó, hogy tudsz aludni!

    VálaszTörlés
  2. Mindenki ilyen rendes babára vágyik! mikor látogathatunk meg?

    VálaszTörlés