2010. május 1., szombat

Dávid 3 hónapos

Kicsi fiam fénysebességgel "öregszik". Biztos azért, mert két gyerek van, de úgy érzem sokkal gyorsabban telik az idő, mint amikor Dorka volt ilyen pici. Dávidka tündéri, mosolygós kisfiú. Élvezet vele minden perc. Ha vásárolni megyünk, békésen elüldögél a hordozójában, ha sétálunk, alszik a babakocsiban, éjszaka alszik, egy szavam sem lehet. Dorkát már most nagyon szereti, a nővérkéje hatalmas mosolyokat kap tőle folyamatosan. Mondjuk meg is dolgozik érte:)
Vannak neki is nyűgösebb napjai persze, de olyankor általában front van. Szegénykém azt elég rosszul viseli, nappal nem is tud aludni miatta.
A szobacsere jó sikerült, neki igazábó fel sem tűnt szerintem. Jókat alszik a kiságyában, bár az elalvás az nem magától megy, általában az esti szopi közben alszik el. Ringatni nemigen kell. Azt hiszem eddig egyszer aludt el a kezemben.
Szereti, ha hordozom, már ügyesen elnézelődik akár egy órát is. A babakocsiból ugye nem lát ki, így az csak alvásra jó.
Hihetetlen módon kommunikál. Már nagyon régen gügyög, de mostanában már nem csak a halacskáinak meg  a lámpának mondja, hanem nekünk is célzottan. Például ha telefonálok a közelében, akkor egyfolytában szövegel ő is. Vagy szoptatás közben, ha a szemébe nézek, elmosolyodik és nekiáll dumálni. Megzabálom!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése