2011. január 31., hétfő

Egy éves!

Kicsi pocakosom egy éves lett! Különösen sikítósra vette ma a figurát, de így sem úszta meg, hogy egész nap szeretgessem és puszilgassam. Bizony, az akaratának már elég jól hangot tud adni, és bár még mindig az egyetlen EZ-zel gazdálkodik, mint szókincs, mindennemű gesztikuláció és hangi önkifejezés birtokában nagyszerűen kifejezi magát. 11 800 gramm és 79 cm.
Egy évesen a következőket tudja:
- Két lábon közlekedik már állandóan, igaz, még nem túl gyorsan, de egyre biztosabban jár, néha még meg-megáll pihenni, és sokszor nyújtja a kezét, hogy együtt sétáljunk, de magától is sokat és előszeretettel lépeget.
- Mindenhova felkapaszkodik, kedvenc helye a kanapé karfája, ahonnan Dorka  a mesét nézi. Annyi köztük a különbség, hogy ő itt nem áll meg, a számítógép asztal a végső cél.
- Ha konfliktusba keverednek a tesójával, már ügyesen megvédi magát, nem csak sírva panaszkodik, hanem visszacsap és csak utána jön panaszkodni. Jobb esetben mindketten sírva rohannak hozzám....
- Pakol, pakol, pakol...
- Ha éppen nem jön a foga, akkor jó az étvágya. Ezért nem mulasztok el minden étkezésnél hálát adni.:)
- A legcukibb tulajdonsága perpillanat az, hogy "beleszól" a beszélgetésekbe. Ha egymással, vagy Dorkával hosszabban beszélgetünk, akkor amikor úgy érzi, hogy neki is mondanivalója lenne, behajol az arcunkba és hablatyol egy sort babanyelven. Ezt 4-5-ször egymás után elköveti és nekem ezzel biztosítja is az egy hétre való boldogsághormonomat. :)
És íme ő:


                                                 Boldog szülinapot drága kincsem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése