2011. január 30., vasárnap

Party


Ma megtartottunk Kisborsónk szülinapi buliját. Kifejezetten jól sikerült, mindkét gyerek jól tűrte a társaságot, aranyosak, barátkozósak voltak. Nagyrészt persze rám voltak cuppanva, de azért egy-egy lopott félórára sikerült őket a rokonoknak lefoglalnia. Dávid kétszer, Dorka egyszer aludt egy nagyot, így hagyva egy kis időt a felnőtteknek is beszélgetni. Anyukámékat sajnos ritkán látjuk mostanában, ezért ez már nagyon hiányzott. Hirtelen felindulásból úgy döntöttem, nem rendelünk most tortát a cukiból, úgysem tudnak olyat, amit Dávid megehet. És ha már van gyerektorta, akkor legyen egy felnőtt torta is, just in case. Így lett egy tej és tojásmentes és egy feketeerdő(re hajazó) kreációnk.    

Majdnem mindkettő teljesen elfogyott. A gyerektorta java mondjuk az asztal körül és a székeken landolt, Dávid és Dorka ugyanis zöld utat kaptak, turkálhattak benne kedvükre. :)
A délután ajándékbontogatással folytatódott, persze alapos ragacstalanítás után. Ez a két lurkó megint hihetetlen mennyiségű ajándékot kapott, teljesen karácsony érzésem volt, amire rásegített egy kicsit a télapós csomagolópapír.:))) Csemetéim élvezkedtek egy sort az új játékokkal, Dorka persze azonnal felpróbálta az új ruháit és gumicsizmáját.A családi fotón is melegítőben nyomja.:)
Az esti fürdéshez már az új menetfelszerelésben érkezett, sztetoszkóppal a nyakában, gumicsizmában és triciklin:Néhány ajándékozós kép:


Én inkább felmászom erre:


A jó hangulatról és zenei aláfestésről Geri bácsi gondoskodott:
 A bilibo-zást még gyakorolnunk kell:
2 megjegyzés:

  1. Boldog szülinapot a nagylegénynek....el sem hiszem hogy eltelt egy év. ég emlékszem most jött az sms a hírrel.....

    VálaszTörlés