2011. május 22., vasárnap

Hajdúszoboszló

Megvolt az idei második mikronyaralásunk. Már rutinosan pakolunk, készülünk az ilyen utakra. Most annyiban változott a helyzet az eddigiekhez képest, hogy sikerült patyolattisztaságot hagynom itthon az eddigi megszokott felfordulás helyett. Na, jó is volt hazaérni.:)
A szobánk nagyon szuper volt, az apartman "előszoba" része akkora volt, hogy elveszett benne a kiságy és Dorka pótágya is. A gyerekek kiélhették a rendetlenségcsinálási hajlamukat, senki sem piszkálta őket.:) Ha már egyszer nyaralunk...
Sajnos a betegség itt sem került el bennünket, Dorka előtte, Dávid közben, apa meg hazaérkezés után betegedett le, egyedül én vagyok talpon a vidéken, próbálva elnyomni egyre erősödő torokfájásomat. :) Hát mindenki nem robbanhat le ugye.
Dávidkám első éjszaka lett náthás, azt hittük súlyosabb lesz, mert lett egy kis láza is, de aztán orrfolyásban kimerült a dolog, így orrszívás és c-vitamin kúra mellett folytattuk a vakációt.
Rutin ide vagy oda, a porszívót itthon felejtettük, de hálistennek tudtak adni a szállodában, így nem kellett újat vennünk. (Tavalyelőtt Tapolcán nem tudtak adni, tavaly meg vittünk Szegedre. Ebből látni, hogy egy kis kórságot mindig sikerül vinnünk magunkkal.:)
Az aqua park szuper! Rengeteg különféle medencével és 28-30 fokos vízzel, ahova még az orrfolyós fiúcskát is be mertük vinni. Két kimondottan gyerekcsúszda van, ahol Dorka már egyedül bátran le mert csúszni. Azóta is a narancssárga csusziról áradozik fűnek-fának. :) Strandoláson kívül nagyokat ettünk, játszótereztünk, sétáltunk, fagyiztunk, a gyerekek a 100 Ft-os bedobós játékokon bohóckodtak, és huss, el is repült a 4 nap.
Az eddigi Hunguest Hotelekkel összehasonlítva ennek a konyhája volt a leggyengébb és a legkevésbé bababarát, ettől eltekintve nagyon jól éreztük magunkat.
Maga a strand semmihez sem fogható, annyira igényes és hatalmas! Még nem volt minden medence feltöltve, a mi gyerekeink az üres medencékben szórakoztak persze a legjobban.:)

Én és a vízilovam:


Na de azért nem ellenkeztek a vízben sem:

Kézen fogva:

Halacskán:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése