2012. április 20., péntek

Kehida

A húsvétot egy hirtelen elhatározásból vásárolt kiruccanással töltöttük Kehidakustányban. Az utolsó GYED-emet kaptam meg február elején, és a szép, de lezárult korszak emlékére gyorsan vettem belőle egy három napos "nyaralást". :) A település egyébként szinte semmilyen látnivalóval nem szolgál a szép tájon kívül, de mivel 50 km/h-s szél és dermesztő hideg volt akkortájt, így nem igazán gyönyörködtünk a táj szépségében, ellenben igénybe vettük a méltán híres fürdő szolgáltatásait. A gyerekeknek persze több sem kell a víznél, így nagyszerűen teltek az ott töltött napok. Tulajdonképpen a strandoláson és az evésen kívül nem sok mindent csináltunk, estére így is kellemesen elfáradtunk, így az aprónép másodpercek alatt aludt el. Életükben először feküdtek le egy ágyba, éjszaka aztán helycserés támadás következett, először a fiúk aludtak együtt, de Viktort nagyon megviselte Dávid fészkelődése, alig aludt valamit. Látszik, hogy nincs hozzászokva.:) Másnap már én kaptam a fiatalurat, és mindenki jót aludt éjszaka.
A strandon bent nem készültek képek, kivéve a fönt láthatót.
Van viszont egy-két kevésbé értékelhető a tojáskeresésről. Ez volt az egyetlen alkalom, hogy ki mertük dugni az orrunkat. De hát ez létszükséglet volt, a nyuszi ajándékait nem lehetett kihagyni. A gyerekek a csokin kívül könyveket kaptak, aminek nagyon örültek. Hát még én.:) Julia Donaldson-t csak ajánlani tudom.:)
A hely egyik meglepő szolgáltatása, hogy a gyerekmegőrzés ingyen van. Mióta az Aquaworld-ben belekóstoltunk ebbe a világba, nem volt olyan rémisztő a gondolat, hogy egy órára leadjuk őket, és egy picit mi is lubickoljunk és kávézzunk nyugodtan, amíg ők játszanak. Persze ilyenkor mindig rohanunk vissza, nehogy valami gond legyen. De mindig az az érzésünk, hogy nem is vették észre, hogy nem voltunk ott. Most, amikor visszaértünk, pont megérkeztek a híradósok, és az engedélyünket kérték, hogy felvételt készítsenek a gyerekeinkről, ahogy húsvéti tojást festenek.
Le is adták a riportot Kehidakustányról másnap este az M1-en. :) Dorka látható volt egy teljes másodpercig.:)))


Este otthon vacsora közben. Kiharcolták a Toy Story-t. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése