2012. június 9., szombat

Zakkant Matyi


Túl a harmadik melós héten, és még mindig elégedett vagyok! :) Furcsa, de most mondhatom magamról először el, hogy úgy érzem, hogy nekem való, amit csinálok. Persze a nyelvtanítást is nagyon szerettem, és a másik irodai melóval sem volt gond, de mindig hiányzott valami a teljességhez. Most végre szívesen megyek be minden nap, várom a nap kihívásait, szépen lassan ismerkedem a kollégákkal, és próbálok minél több mindent önállóan elvégezni. Van mit tanulnom, de mivel találkozik az igény és a kínálat, így könnyen megy a tanulás, a szakmai fejlődés. És persze nagyon sokat számít, hogy  a kollégáim is szeretnek itt dolgozni, még azok is, akik már ősidők óta itt vannak...ez csak jelent valamit.:)
Itthon egy picit jobb a helyzet, bár Dávid még néha mindig elég zakkant Matyi, de átkértem magam 8-16,30-as munkarendbe, így azért többet vagyunk együtt a gyerekekkel, meg hát anyukám itt volt egész héten, hogy Dávidnak könnyebb legyen, és meg is látszott rajta, sokkal kiegyensúlyozottabb és kezelhetőbb volt. Egy nap anyu is elfáradt azért tőle, mert Dávidnak egyetlen mondat hagyta el a száját, de az százszor, mégpedig az, hogy NEM AKAROM!!!!
Dorka baba dadogása sajnos egyre rosszabb, rajta is nagyon meglátszik a változás, azért remélem hamarosan megszokják az új rendet, illetve a nyár feloldja a szorongásukat. Viktor nagyon sokat lesz itthon, így a nyarunk nagyjából meg van oldva. Hálistennek én is kaptam szabit, így tudunk nyaralni menni, juhúúú!
A másik jó hír, hogy ma 5-ösre vizsgáztam tanácsadási módszerekből, ami igazán szivatós egy próbatétel ezen a szakon. Büszke is vagyok, már csak két vizsga és egy beadandó van hátra, holnapi határidővel....jobb, ha neki is állok. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése