2012. július 5., csütörtök

Allergia

Dávidnál mindig is kicsit furcsa volt, hogy picit hígabb a széklete az átlagosnál, de nem foglalkoztam vele különösebben, mert ez mindig is így volt. Aztán amikor befejeződött a szoptatás, 27 hónaposan, akkor nagymértékben felerősödött a dolog, és úgy tűnt, amikor tejet iszik, akkor sokkal súlyosabb a helyzet, mint egyébként. Elkezdtem gyanakodni, hogy tejallergiás a drágám, így gyorsan meg is vontam tőle minden tejterméket hirtelen. Rendbe is jött minden, de csak motoszkált bennem a kíváncsiság, így elvittük egy biorezonanciás vizsgálatra, merthogy a kórházi időpontot nem bírtam kivárni. Merthogy azt jó egy hónapra kaptunk, még így is, hogy protekcióval jutottunk be. (Köszi Reni!) A vizsgálat kimutatta, hogy Dávid tejcukor érzékeny, továbbá enyhe keresztallergiát mutatott a tojásra, fehér lisztre, cukorra és az öblítőre. Még jó, hogy öblítőt ő még messziről sem látott soha, na e hát a többivel azért szokott néha találkozni. A kórházi vizsgálat során aztán vért vettek tőle, annak az eredményét várjuk éppen, de azt mondták, ha valami nagy baj van, telefonálnak, hát ezt nem tették meg hálistennek, pedig ennek már majd egy hónapja. A doktornő laktózmentes diétát javasolt, és kész. Remélem a levélben, amit küldenek lesz majd további tájékoztató, mert ez így elég sovány. Viktor vitte be Dávidot a kórházba, mert én nagyon friss voltam még a melóhelyen, és hát nem tette fel a kérdéseimet, az ekcémát sem mutatta meg, úgyhogy csak reménykedem, hogy így is megtett a dokinő minden tőle telhetőt.

3 megjegyzés:

 1. Szia! Szólj ha tudok segíteni! Sajnálom a dolgot. De a lényeg hogy kiderült.
  Reméljük csak tejcukor....az kinőhető. A lisztérzékenységnek is sajna az előszobája a tejcukor érzékenység. Reméljük nem léptek be ide! A cukorra allergiát kicsit csodálom. de ha ők mondják biztos így van. A vért mire nézték? Az ekcémás kiütések hol vannak?

  VálaszTörlés
 2. Hát mivel Viktor volt bent, nem tudom mit néznek a vérből, remélem hamarosan kiderül most már. Ekcémája a könyökén és a térdén van, nagyon enyhe, alig látszik, inkább csak tapintható. Ne ijesztgess, remélem nem lesz belőle komolyabb. Szigorú laktózmentes diétán van, és így abszolút kordában tartható a dolog. De azt pl nem tudom, hogy ezt meddig kell így csinálni, meg semmilyen más instrukciót nem kaptunk, ez nekem olyan furcsa....

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Remélem megnézik a lisztet...tesómnak is voltak sajna kiütések....
   Bízom benne hogy negatív lesz a teszt!

   Törlés