2013. július 28., vasárnap

Jazz balett és évzáró

Azt gondoltam, hogy a suli befejezése után rengeteg szabadidőm lesz, és ennek egy nagy részét azzal töltöm majd, hogy behozom a blogolási lemaradásomat. Azóta eltelt több mint egy hónap, és mostanra sikerült erőt gyűjteni. Próbálom sorra venni az eseményeket, amikről eddig nem szóltam:

Dorka fél éves jazz-balett tanulása eredményeképpen részt vehetett a bemutatón, amit a gyereknapon és az oviban is megcsodálhattunk. Dorka különleges kézmozgással bűvölt el bennünket, a ritmus és a tánclépések még nem mennek tökéletesen, de 3-4 évesek is vannak a csoportban, úgyhogy bájosan esetlenek voltak. Dorkánk nagyon büszke volt, hogy fellépett, ráadásul színpadon, nagyon élvezte a figyelmet.
Előtte már itthon gyakorolt:

És a bemutatón:


Lillával hosszú idő után újra együtt:

A másik fontos említésre méltó esemény az anyák napi műsor. Azt tudni kell, hogy Dorkának két fantasztikus óvónő jutott, Jutka néni és Zsuzsi néni csodákat művelnek a gyerekekkel. Az anyák napi műsor is több mint fél órás volt, tele tartalommal, szórakoztató volt, vicces, és mégis potyogtak a könnyeink. Egyfajta tömegpszichózisként írnám le, ami ott történt, annyira magával ragadó volt az egész. Összesen 5 gyerek búcsúzott a csoportból, de mindenki egyesével megölelgette őket, és sírdogáltak, úgy búcsúztatták társaikat, pedig tudom, hogy olyanok voltak, akikhez Dorka nem állt olyan nagyon közel, mégis teljesen elkeseredett azon a ponton, ahol nekik szólt a dal. Hihetetlen volt nézni őket. Az oviról azt mindenképpen el kell mondani, hogy itt az a szokás, hogy év végén egy közös bográcsozást szerveznek a szülőknek, az ovi állja az alapanyagot, a szülők meg viszik az alkoholt. :) Nagyon jó lett a hangulat a végére, a gyerekek elvoltak a játszótéren, mi meg ismerkedtünk a többi szülővel.


Ahogy ölelkeznek:
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése