2015. november 29., vasárnap

Benuka fél éves

Őrület, hogy milyen gyorsan öregszik ez a gyerek. :)

8450 gramm volt a mérésen, megkapta az utolsó előtti oltását, már csak egy agyhártya gyulladás elleni maradt, aztán egy éves koráig nyugi.
A mozgásfejlődése kicsit rendhagyó, a klasszikus kúszást hanyagolja, inkább hátrafelé tolja magát. Helyette négykézlábra áll és kutyázik naphosszat, ebből pedig már kinyújtja a lábát, mintha fekvőtámaszt nyomna. A nagyok jókat kacarásznak is rajta. :)
A legújabb pedig, hogy ahogy így tornázik, és nyomja magát hátra, egyszer csak ülésbe dönti magát. Egyensúlyozni ugyan még nem annyira tud, néhány másodperc múlva felborul, de már háromszor felült így, úgyhogy gondolom ebből hamarosan stabil ücsörgés lesz.
Továbbra is egy vigyori kispofa, mindenki imádja, mindenkire mosolyog, kedves, szerethető krapek. Nagyon hálás a figyelemért, akárkitől jön is, ha a boltban szól hozzá az eladónő, akkor is felragyog az arca.
Hat hónaposan elkezdtük a hozzátáplálást, almával, két-három nap után elkezdem bevezetni az új ízt, amit ebben a hónapban lehet, így a barack, krumpli, sárgarépa és sütőtök kipipálva. Benu pedig HABZSOL!!!! Teljesen új élményt nyújtva ezzel nekem. :) Két nem túl jó evő után úgy tűnik lett egy hasát szerető pockom, akit élvezet etetni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése